Udaljena četiri svjetlosne godine
0
Otkrivena egzoplaneta veličine Zemlje
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za @gandjaman upravu si moram priznati, wikipedia cudo :) ali et gledo sam neke emisije i bas ih ovako definisali ko sto sam bio napiso zato sam konto;)
Ma ovo ameri traze da se sakrivaju gore kako bi prezivjeli Sudnji dan Eno i sklonista kupuju u kojima imaju tv hahahahha
DOKLE VISE OVO ISPIRANJE MOZGA.
Teorija evolucije se ne zanima i ne bavi nastankom života.
zeljezo je ko puter na 1200C
Jesil primjetio ono 1200 stepeni C?
nauka je jasna - postoje preduvjeti za nastanak zivota (ovakvog kao na zemlji). a ako bog postoji, kako to da nije omogucio zivot na ovako jednoj planeti, inace po nauci nepogodnoj za zivot?
eto ako sve nastaje evolucijom kako to da na ovoj zemlji nema zivota, molim ateiste da mi objasne
exoplanet je skraceno za extrasolar planet - u smislu da je van sistema naseg sunca
Kako je mogu nazvati egzoplanetom ako se ne nalazi u zoni pogodnoj za nastanak zivota. Koliko ja znam egzoplaneti su bas ti koji se nalaze u takvim zonama.
U naske kaze hodza da to nije tacno !!!!!