Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imadoh i ja Nokiu...isto ovako.niti znas jel insan,jeli hajvan...auto. sad imam mobitel s boljom kamerom.
Vidi li se Željka Cvijanović?
Da se neko ne nadje uvrijedjen,ali ovo ko vjeruje taj nije normalan.Upitajte se na sto ide ta letjelica vec milijarde kilometara bez ikakvih problema da nema nikakvog kvara.Ljudi nemojte biti u transu vjerujte svojim ocima,mislite svojim mozgom.
Mislim da ni gospon Sagan ne bi bas bio sretan sa trenutnim napretkom!
6,09 MILIJARDIIIII kilometara. Daj te raja molim vas , nemoj te više vjerovati u ovo. O cemu pricamo ? Probudite se.
ma snimili ste vi da ne kažem šta.......... :(
Toliko prostranstvo i dode neko i kaze ne postoji drugi svijet, isto sto ti je zemlja realna tako i drugi svijet ce biti realan.
6.09 milijardi? Kolko je to u markama?
Srpska od Merkura do Neptuna :)
Space postimpresionizam .
Koja laz!!
Nije to nista. Astronauti iz Sjeverne Koreje su nedavno sletjeli na Sunce. Samo Amerikanci to kriju, krivo im sto oni to nisu prvi uspjeli.
Odlicno izgleda
smijesno
na prvoj malo oblačno, na drugoj vedro...
😂