Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čudno, izgleda mi nekako toplije na mjesecu nego ovdje. Nema leda zglave. Kako ćemo ovo podijeliti, na koliko entiteta?
Pink Floyd -THE DARK SIDE OF THE MOON
Pa da , ne vjerujte svemu što vam se servira. Mjesec su ustvari ukrali hobiti i sakrili u međuzemlji.
Imal piramida?
hologram u citatu,hipostaza u vertikali difuzije.feniks.dimenzija kojom se dobio snimak je četvrta dimenzija.opseg u volumenu.zdrav razum nameće tezu zašto se znanja nisu koristila u humane sfrhe.koliko medicina mora da dobije da bi trnsparentnost isplivala na površinu.
Pa sta je oveo zelena boja ja ko srbin mogu samo gledati crnu ljubicastu sucmur Zamolio bi srpsko sarajevo x da ne prikazuje slike u zelenim bojama
ne vjeruj svemu što ti serviraju!!!
ja ovdje ponovo vidim, neku, jos tamniju stranu izgleda :D
eno mjeseca govno ti od zeca pola meni - pola tebi ti se prope i sve mi ote
A ove crte su granice između mjesečnih entiteta. Republika tamna i republika svijetla.
Mjesec rotira oko Zemlje za 27 dana. Ali isto tako rotira oko svoje ose za 27 dana (Zemlja za 1 dan). Potom jedna strana Mjeseca ostaje nam vidljiva a druga ne. A posto vidim da te zanima sta pise, de ti meni reci jer se bica na drugim planetama mole covjeku? A pogledaj sta je zvijezda sto se vidi po noci a da ne kazem sto se ne vidi. Pa ti zazmiri.
mjesec se ne okrece oko svoje ose niti postoji \"tamna strana\" mjeseca, samo zato sto je ne vidimo sa zemlje ne znaci da nikad nije obasjana suncem
Vidi mjeseca-stvarno zelen !
pa snimaju tamnu stranu od 1970. a ovo je sa-x... kontam otkud ovako \"friške\" vjesti
Jel cekamo 55 god. da vidimo tamnu stranu mjeseca a kao 1964 ste bili na svijetloj strani HAHAHAHHAHAA koji BLAH!
Masala zelena je..ovo je znak da je SDA pobijedio i gore hvala vam..
jel\' i tamo mozemo sada bez viza?