Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I opet, dovoljno je manje od 200 godina (u slucaju naseg nestanka) da priroda skoro u potpunosti \"izbrise\" sve ovo sto smo dosad izgradili.
Sveti spisi nađeni u srpskim pećinama govore o tome da je Zemlja ravna ploča i ima da svi podanici naše crkve vjeruju u to. Inače, svete svituljke iz 1 stoljeća poslije Krista potpisao je izvjesni Rašo iz Podmilića.
da nije srbije i Srpske svevišne i svemoguće energije,nikad ovo ne bi bilo nemoguće!
jao jar.ane...kako smo mi naje.bali kao generacija...u naseg vjeka ce vodeci ljudi sigurno htjeti da prepolove stanovnistvo...ko hljeb ima da bude neka svjetska KUGA prije nego 3 svj.rat...
\"Do kraja 21. stoljeća na Zemlji će biti oko 15,8 milijardi ljudi\", kaže Felix. Bice sranja.
postoje indicije da je okrugla, ali ne postoji čvrst ma..terijalan dokaz da je okrugla
Šta je oti htio da rekne?
I nek neko kaze da je zemlja OKRUGLA - cccc kakve budale, evo jos jedan dokaz da je ploca.