Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi u BiH živimo u tri svemira plus dva buduća za Sejdića i Fincija
kako i cime?
@ja.jesam.520 Pa reci nam Alberte 2-gi, šta je to, da i mi obični smrtnici znamo. Jel na nos il u venu?
s kojim li se sintetickim drogama oni pucaju
kojim' se ne pucaju ?
Evo ovih naucnika u mladjim danima, kada su stavljali u dorgu heroin: https://www.facebook.com/video.php?v=1435584600040986
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naučnici se ozbiljno zajebavaju.
sve je napravljeno od atoma...a atomi nemaju materiju..sto znaci da je sve ovo samo iluzija,prolazna iluzija.. ;)
ma ovo je garant u photoshopu napravljeno
Poserem se ja ovim naucnicima direkt u usta
"Ustvrdio je da sve što se događa, događa se u prošlom svemiru..." Analogno konceptu rada autića čiji se točkići namotavaju; zategnuti u 'prošlom svemiru' :D, te 'velikim praskom' pušteni da izmotavaju prvobitni determinizam, de facto, sudbine su nam navijene..
Ma vidim da nitko ni o cemu nema pojma.Nagadanja i teorije.Hologramski Svemir,Teorija Struna,Trodimenzionalni plus vrijeme,Elektricni Svemir,Kreaciska teorija,Teorija stalnog stanja,Big Bang Theory.....drzave sa vise entiteta.
OMG Ovo je priča koja nema 'težinu' još od 70tih :D
To znači da je Kale "Gospodar vremena" bio u pravu? https://www.youtube.com/watch?v=EBFVY28Kv6E
Interesantno, ispašće na kraju da je Kur'an potvrdio teoriju struna i hologramsku prirodu svemira još tada.
veze mi jos nemamo sta je svemir... samo nagadjamo i jos ce se stvari saznati o njemu
Naucnici su ustanovili da pivo postepeno transformira muškarce u žene. Da bi ovo dokazali, 100 dobrovoljaca je popilo po 8 krigli piva u intervalu od 1 sahata. Kod 100% ucesnika eksperimenta utvrdeno je: 1. Povecanje tjelesne težine 2. Govorili su puno, i to besmislice 3. Postali su previše emocionalni 4. Nisu mogli da voze 5. Nisu mogli da misle razumno 6. Svađjali su se bez ikakvog realnog razloga 7. Morali su da sjede dok piške. Stoga,nek'si jebu M...R,dosta mi je njihovih nebuloza i sranja..
RagDolly za to odavno zna :D
"umu je dostupan cijeli univerzum i multiverzumi.. njihov Source... to je ono kad kažem da je univerzum metafizički... onaj dio koji mi vidimo je holografski".
:P :P kas ti meni one obecane linkove poslati?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
NAUČNICI ĆE "DOKAZATI" SVE ŠTO CIONISTI NAREDE.....
sta bi Sheldon Cooper rekao na ovo?
bazinga :D
Heretici!