Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će tražiti kosmunaute bauštelce koji znaju rukovati sa kosmičkim civarama, lopatama i mješalicama. Eto posla za one koji nisu dobili termin za Njemačku vizu.
Jescemo krompir pire brikete....
velis prvo ce posijati krompir, pri tome se dobro ozojiti i od muke isplakati zarad soli i eto kuce na marsu.
Bukvalno suzama će lijepiti tapete 🤣
Ljudi vole bajke
Nikad nećete sletjeti na Mars ja odoh na Pluton sa biciklom ako to vam uspije daj bolan hlupaju gluposti. Pa to nemože da zazustavi globalno zagrijavanje planete Zemlje a da to izvedu.
Hebo majku, pa nisu ni blizu toga, da uspješno ljudsko biće stigne na Mars a oni već pripremaju bauštele😁 koliko se para na gluposti troše to je nevjerovatno.
Posto je kubik?
"...i suze astronauta dodatno povećavaju čvrstoću ovog materijala." Znaci astronautima pustati tuzne filmove
suze su prakticne ali krv nije
Pa je li prave StarCrete za Mars ili za Zemlju pa računaju na smanjenje otpuštanja CO2?
Pa poenta je da, iako se razvija za potrebe neke buduce misije na Mjesec il Mars, moze eventualno biti i nova opcija na Zemlji..
Da da, kako si ti pametan pa si mi to objasnio, u specijalnim teretnim vagonima će donosit prašinu s Marsa da ovdje mijese beton iako kažu da je cilj nastanjivanje Marsa.