Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tamo otkrili bakterije,ovdje kod nas pokušavaju čitav jedan narod naučiti kako da prežive bez hrane.
KO DA BUREK PRESJEČEŠ NA POLA - PRILIČNO JE JEDNOISTAVNO I NASJECAŠ MALO PARADAJZA I ZALIJEŠ KISELIM MLIJEKOM- NEMAŠ JEDNOSTAVNIJE - UTVRDIO NAUČNIK SA ČARŠIJE :)
Pu.ši ga komunjaro smrdljiva
Ima na CNN-u snimak, da je samo vidite, kost i koža sama.
Većina mikroorganizama mogu pod određenim uslovima hibernirati veoma dugo vremena (milijarde godina), a onda kad se uslovi na određeni način promjene, probude se kao da su spavali samo jednu minutu.
Vidi ovoga hoće da opali bakteriju čekićem!
Shalu na stranu, ove budale ce iskopati tako neku drevnu šejtan baju. Koja ima da nas sviju istrijebi sa planete zemlje. Svi di`zginemo.
I moja tetka Fatima se nije hranila zadnjih 54 godine kako je otisla na onaj svijjet!
Ako ima 63 kilograma a za dva mjeseca, kako kaže pojeo bi svoju težinu. Ako se vodimo tom logikom, da pojede nekoliko kilograma hrane dnevno, onda bi za manje od mjesec dana pojeo tu svoju težinu. Uzmimo samo 2 kg onda je to puta 30 dana a to je 60 kg, znači, KIX BA laže!
Super bakterija sestra od kiler-bakterije koja je progutala pronalazaca doktora........
\"Ja imam 63 kilograma i jedem nekoliko kilograma hrane dnevno\" Pa da jedes toliko ne bi imao 63 kg, cuj jede nekoliko kilograma hrane dnevno, mora da ima pantljicaru u stomaku.
A gdje su nasli ovig 6? Lajkam ove pseudo nauke. :D
mozes mislit kako je gladna
Sad ce oni nju fino razmnozit i pustit medju ljude, da nas i to malo potamani. Nisu odavno izmislili neku \"zivotinjsku\" gripu, kako bi zaradili na vakcinama, sad ce to odmah u promet. Sljedeca vijest ce bit_ pobjegla bakterija,ljudski zivot u opasnosti, a poslije toga - uspjeli napraviti lijek protiv opasne bakterije. I tako farmacija,inace najveci kriminalac na svijetu opet ispadne pozitivan faktor.
koji moras biti ublehas pa se probuditi i vidjeti u zlom svjetlu manji ili veci entitet... halo ba svi smo mi samo obicni pijuni u rukama vlastodrzaca koji bi nas prodali zarad svojih sitnih licnih interesa nizasta, a to najbolje znaju oni koji su izgubili nekog svog u ovom besmislenom ratu
u bih nasli covjeka koji ima platu 2000 km a nije politicar
da bi sreca i nafake pa tu bakteriju bacit u manji bih entitet pa da ih sve pojede hahahah nanu im