Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovo vam najbolje lice za direktora?Pih ne bih nikad radio kod ovog ljakse u firmi!A ona?Hmmm,mogla bi proci-al u krevetu!Ubila se za pornica!
pravi aziz gaši ovaj. ovo je uspješni pekar neki sigurno
jjjaaaooo gluposti....ovi naucnici vise ne znaju sta ce od sebe pa lupaju gluposti....
auuu kakve gluposti... izmedzu ostalog, ovaj tzv. doktor na slici izgleda kao neandertalac, et...
yebes naucnike kad nemaju pametnijeg posla.. zali boze para koje se harce za njihova istrazivanja u svim drzavama a svijet jos uvijek krepava od gladi i zedji i od banalnih bolesti...
pravi sipac.
Hahahhaha,bem mu....ja glavonje,majko moja....a prava ona krimogena faca ili slasticar Behljulj Behljulju hhahahah
e pa ovi stranci stvarno ne znaju sta ce od sebe. nek ne seru sa ovim. shiptar i nekakva dominantna lezbo mushkobara da mi budu idelani sefovi. pa da je tako, mnoge nase firme bi bile medju prvih top 100 u svijetu.
pa ovo je denis stojnic...
Sljedeći put tvoje davljenje za koje misliš da je pametan komentar ostavi za poslijepodne.Ovako samo raji ogadiš jutro mrcino jedna.
Ovo stavili sliku onog Šipca što drži pekaru na Jezeru. Moram da mu kažem da ode u Klas za direktora svih direktora. A što pravi krofne sa čokoladom.
Izgleda da će BiH morati izvoziti managere s obzirom na vugla ovog gore. Prava seoska varalica
pa vjerujes li gazdi?
Hahaha joj ovom liku face, isto sandžaklija neki što drži kafanu ili ćevaNdžinicu :D
Opet nakaradno prevedeno. Manager znaci upravitelj nekog broja ljudi. To moze biti u ugostiteljstvu, u kancelarijama i drugim objektima. Manage znaci upravljati ili zapovjedati ljudima. Znaci \"boss\" ili sef na nasem jeziku. Iznad managera su visi manageri ili direktori.