Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...majke mi moje...našli srbina, hrvata i bošnjaka...crtaju mape...
otkrili da se i sa marsa vidi da SNSD nije socijal-demokratska partija?
curiosity pronašo baljkance kako ograđuju zemljište na marsu
Dan Brown - Velika obmana Podsjeca me na razvoj dogadjaja u tom romanu :P...
nasli ogradjenu njivu
našli dokaz da su genocidni izvršli istrebljenje Marsovaca, pa kad nisu imali koga da masakriraju izmasakrirali sami sebe. Samo pra mile ostao da govori kako je to vekovna srpska zemlja, i naravno tu je i velika srpska opstina Laktasi.
Našli jelek, anteriju i opanke. Međutim kurioziti je otkrio još nešto u obliku kratke drvene cijevi sa nizom rupa sa strane, što posebno fascinira naučnike i čim pronađu objašnjenje o čemu se radi, objaviće ovo fascinirajuće fascinantno otkriće.
Našli spermiće nekog zaluđenog UFO huntera koji je svršio pri pomisli da postoje alieni xD
pa superstring teorija je uzdrmana bas zahvaljujuci novom sudaracu u CERNu. ako to nije revolucionarno, onda stvarno ne znam sta je.
HEbo vas zivot.. pa je postoji kod vas u zivotu sta osim srba hrvata bosnja stranki tihica dodika itd...
mi vamo zayebayemo jedni drugi , a sutra ce nam klingonci pokucat na vrata xD
Otkriven pra-Smrdin u izvornom jednoćelijskom stanju???
eh,na šta ljudi bacaju pare,šta i da nađu žive marsovce šta bi sa njima,secirali ih,ili im dali državu u arabiji ko što su dali židovima u gazi,ako i ima inteligencije u svemiru ona se drži daleko od ove naše usrane planete
Treba im vremena da Photoshopiraju
MOKE KRALJUUUU!!!!! Hahaha sto me nasmija, mozda imamo kurcevu drzavu ali imamo humora za izvozit. Al ove komsije ne kontaju, to ce se odma na branike otadzbine stavit hehehe.
daj je.be.m. vas sve u usta... šaljite momke iz JSP SIPA-e, nek jave šta je .. ionako cijeli dan čiste puške i brišu prostorije po njihovoj bazi u lukavici...
POVOLJNO-karte za mars-AKCIJA-kupiš tri,četvrta gratis, do isteka zaliha !