Male šanse za normalan život
0
Naučnici će odustati od spašavanja pandi?
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@IV blentovino , bolje presudi sebi i ostavi se kometarisanja , ljudi svojom aktivnocu su presudili odredenim zivotinjama , a ne priroda.
ja odustajem od doDICK-a...
Vjerujem da necemo gledati osmi nastavak kung fu pande
Čuj to nema se dovoljno sredstava, to oni misle na pare .. sad imas to imas sve i onda kao nema se sredstava... A ZA PORSCHE,LAMBORDŽININ,FERRARI i ostala brza da izvinete s*anja se ima... ;S
-Neznam Kinezi su imali dobre ideje za Pande pokazivali su im sex VIDEO, pandi da ih stimulisu da se razmnozavaju.
spasite pande,preslatke su,obozavam ih!!
http://www.youtube.com/watch?v=X21mJh6j9i4
Ali ja volim pandu, j3b3m vam mat3r!!!
koji si ti pacenik, *ebali ti divovi mrtvee
e pa zamislite da se pojave vanzemaljci i tako odlucuju o nama jer im jednostavno smetamo. a zasto bi se mucili oko nas kad smo mi niza vrsta od njih i samo i bezveze zauzimamo dragocjeni prostor. koja ste vi bagra
HZ- Homoseksualna Zajednica MI SMO DIVOVI !!! Hz87 Gay its Okey ;)
panda (L)
Ako vjerujete u evoluciju onda bi prirodu trebali ostaviti na miru i pustiti životinje kojima je evolucija \"presudila\" da izumru. Nema petljati se u prirodne procese.