Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo na aparatima!
DŽE SI HALIDE JARANE MOJ DOBRI, KAČEMO KOD JOVANA
EVOME JARA NE MOJ, DŽESI TI. MOREMO KOJOVANA ODMA JASE NEČU BUNIT!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nek oni objave snimke udara aviona u Pentagon! zaboli me za Mars...
Ja pronašo Sarajevsko :) ne treba mi voda !!!
2 u 1 :) Ima vopi i voda istovremeno ,senzacionalno otkriće !!!
Ovo otkrice treba da slavi svako ljudsko bice na planeti. Gledavsi na nase komentare vidim da smo analni otvor ove planete.
kraftwerk ja bih i volio da ti i tebi slicni odete zivit na Mars. Po tom pitanju i jest epohalno otkrice.
Ima li mineralne vide tj. kiseljaka.
More'l se gore ponjet' paradajz i argeta - da planiram ljetovanje?
Morel se hladit piva u toj vodi?! Ako more, gore na teferic!
Americka zavjera i nista drugo,dragi Allah u svetim knjigama nista nije rekao za Mars i vodu,a kamo li za tamne pruge velicine fudbalskog igralista.
Yup. Nije ni Kuran ni Biblija nisu isto nista rekli da postoji ni Sjeverna i Juzna Amerika, ni Arktik ni Antarktik, ni vise od pola svijeta i ljudi tad i sad. I u pravu su, mislim ja zivim u Americi, ali jos nisam siguran da li postoji i da li sam ziv i gdje zivim i kako, po Kuranu i Bibliji mislim. Al po ostalim indikatorima i kriterijama sam ziv i cekam da se zavrsi Bill Maher da mogu gledati ilegalno na internetu. Trenutno, a sutra slobodan dan pa malo u prirodu.
Hahaha, ti ameri.
necu necu dijamante nit rubine nit safire. samo ona zavoli me...
Ovo se znalo i prije nekoliko godina. NASA kao i obično izlazi sa novostima koje su za njih bajate ali za običnog humanoida su k'o biva senzacija. Ko zna koliko informacija imaju,a ne žele ih objaviti (naravno tu su i Rusi i Kinezi).
Allaha džš. za direktora ViK-a, samo on zbog kiše odlučuje hoće li bit ili neće vode u cijevima