Incident pri pokušaju slobodnog leta
0
NASA-ina letjelica koja liči na insekt pala tokom testa
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da trba a jos da znas Aisa r.h. kaze da treba-moras uciti i obrazovati se. Ali ti si neobrazovan pa to ne znas. Vjerovatno si neobrazovan jer neces da slusas da trebas da ucis. A ljudi ti fino rekli \"uci...\" a ti nista. Ne valja ti to. Uci bolan, nemoj lupat gluposti i pokusavati da provociras. Uci o svemu, nemoj se bojat da citas. Nece ti nista biti.
Ma \"Krimos\" ti si u teškoj zabludi. Razmisli malo: KOJA BI BUDALA KORISTILA REZERVOAR SA KISEONIKOM (OXYGEN) U ŠPIJUNSKE SVRHE, AKO KISIKA IMA U ATMOSFERI ???
Raketni pogon ? Pazi nešto, moraš početi razdvajati maštanja od stvarnosti. Sigurno bi ti volio da je ova letjelica na raketni pogon, ali... filmovi o D. Waderu ili Galactica, ili Alienu, kao i maštanja ne bi se trebalo uplitati u stvarnost oko tebe.
jesi li ikad vidio neuspjesan let americke rakete? to im se mozda desavalo prije 50 godina. koreji se to tek sad desava tako da su itekako nezreli i nedorasli u tehnoloskom smislu. a insekt letjelica ce biti jako efikasna spijunska letjelica sa 700kg i raketnim pogonom. niti ce je ko vidjeti ni cuti, lol!
Ja u ovo ne vjerujem. Čitam samo wikipediju, gledam na youtube video klipove o svjetskim zavjerama, pljujem na sve što ima veze sa Izraelom i Amerikom, i znam da masoni sve kontrolišu. Što se tiče nauke, to je haram ko se time baviu, treba samo Aišu slušati, ona zna sve. Selam!
Kad sjevernokorejska _probna_raketa padne, to se onda na Zapadu prenese kao neuspjeh i nedoraslost Sjeverne Koreje. Kad padne američka _probna_ letjelica, to se onda naravno tumači kao: \"da su ovakvi neuspjesi očekivani i da su dio razvojnog procesa svakog kompleksnog dijela opreme za svemirske letove, te da je istraga u toku.\" Iako \"insekt\" letjelica uopšte nije dio razvojnog programa za svemirske letove već je razvojni projekt bespilotnih špijunskih letjelica, ali to \"...svemirske letjelice...\" je dio službenog opravdanja pada ove letjelice što se i ovdje prenosi. Nepristrasnost u politici je naravno kao i uijek - nepoznata riječ. Ideološka opredjeljenja očigledno nisu nimalo zastarjela ili nestala.
ne znam kako al ja procitah manji bh entitet pao i zapalio se. hehe
mene je sinoc sklanfo komarac pa sam ga da prostis u nos strpala od muke