Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj ove raje na Klixu hahaha, 90% ih ne vjeruje da su Amerikanci bili na Mjesecu. Ono kao njima treba još dokaza, zašto se zastava vijori, to je sve snimano u holivudu i ostale gluposti.
Tako može razmišljati samo neuk čovjek čiji izvor informacija je sveden na "čuo ja od 'vamo jednog" i "rekli, bilo na TV" ili "pisalo u jednom članku" itd.
Amerikanci su bili na mjesecu, vidili da nema materijala od kojeg mogu napraviti vecu bombu nego sto imaju...nisu vise zainteresovani, ne idu vise.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mars jos uvijek u 60-tim godinama...nema slike u boji.
E jeben neki rover...
zar na Roveru nije kamera u boji??🙀🙀🙀
Na Curiosity-u je u boji. Ovo je Opportunity, 12 godina je gore vec.
NASA is talking bullshit!
fali zarez!
Za ove što govore Photoshop, Nevada itd.: "Reci ljudima da je na nebu nevidljivi čiko koji je stvorio svemir i velika većina će ti povjerovati. Reci im da boja nije suha i morat će dodirnuti da bi bili sigurni." - George Carlin
treba zatvoriti ovu sekciju scitech. samo se ibretiom a kasnimo za ostalim narodima svjetlosne godine.
Ovi NASA junaci bi trebali jednom da nam kazu da su obisli sve planete, do Neptuna i nazad, da su svuda provozali svoje svemirske automobile, fotografisali sve sto ima da se fotografise, kamenja raznog sa svake planete donijeli i da nam se vise skinu s k..... Jedva se dovuku do ISS preko slobodarskog Kazahstana :-)
Džaba ti je što si pobjego u svijet...tupi balkanac da ga hebeš, nikad ništa naučiti.
@Nina851 Nina, ne kaze se "da ga hebes" nego "da ga jebes" :-)
Nasa samo sere nikad mjeseca vidjeli nisu pa nije narod valjda jos i sad toliko glup?
Nadam se da bar Ameri puše ovu priču.
Jeli i ovaj rover kupljen od Tite?Iz onoga clanka od jucer dalo bi se zakljuciti da je.
to je sejtansko kolo :D