Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zajbant@ nije,haman da je neko od tvoje loze,vidis sta kazu naucnici, penjalia se uz drvo! sidji ba sa ormara pa fino procitaj tekst hehe
a sranja iz religioznih knjiga su dokazana...
znal se jel bila moslemanka?
Naravno da je od zene, jer garant svog muza \"sahranila\" puno prije nego sto je ona umrla ! :)
Nisu nashli kosti iz pra-kurcine?
Kako da nema missing link!! Ima jedno pleme juzno od Save, jos neistrazeno. Zovu se Balkanci. To je missing link ali nisam ih uvrstio u svoju teoriju jer lice mnogo nama civilizovanim ljudima. Mozda nauka u buducnosti objasni kako je ta primitivna vrsta uspjela ostati izolovana od ljudi hiljadama godina.
Još uvijek nema \"missling links\" Darwinove teorije...
haha akoje evolucije? jl to pono darvinovo sranje koje nije dokazano nkad?