Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SINGAPUR je prije nezavisnosti napravio EKONOMSKI BOOM, a prije toga su imali stotinu kućanstava i komad stjenovite obale od resursa. ONI SU FENOMEN.
Kinezi ba...
citajuci klx komentare i klix forum, ja bi ipak rekao da najpametnija djeca je iz Bosne... :)
moja famalija otisla iz pertha u singapur na odmor. zinuli u cudu. zamisli kakav je to grad-drzava kad su iz pertha ocarani njime.
Nisu oni vidjeli Bosanku djecu,gdje god ih baciš na zapad hem se ko mačka dočeka na noge hem eur okrene
Naj pametnija dijeca su iz sela prača.
I ok, mogli ste nam bar otkriti sta je to kod njihovog obrazovnog sistema drugacije. Nego blablatructruc.
I najnesretnija, kao i ona u Južnoj Koreji. Stalan pritisak okoline da se bude bolji, da nikada nije dovoljno dobro, vodanje djece kao pudlica po desetinama raznih kurseva još od malih nogu... Idealan obrazovni sistem za proizvodnju ljudi-robota. Agresivnom kapitalizmu treba radne sange.
bas im je ruzno, fuj to, jebes znanje i napredak...
Da ovi naši prepisuju, prekopiraju ovako nešto, siguran sam da im ni učiteljica zamjerila ne bi ... Ali stoka su oni, samo na bankovne račune i u gruntovnici upisivat znaju ...
Hoce Mido Arifovic da tamo konkurishe za poreskog shefa! Kako bi him ofalila pamet prekonoci!
...ček da vidim šta mi piše u rodnom listu. ako ga nađem.