Saopćenje iz NASA-e
0
Na Marsu postoji slana voda?
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto j.eb.al.a vas makarska, odo na Mars na more...
mora da je tuzlanska so
Slana se voda ne smrzava ZATO je tekuča, a ne što je površina Marsa slana.... \"Piramide\" na Marsu vide samo oni koji vide i \"piramide\" U Visokom...
Sutra će reći da je cijeli Mars voden planet. Ah što ovoj Nasi ni slova ne vjerujem. Sad će vanzemaljci, al malo morgen!
Ja postujem teorije z., ali nekim ljudima ne trebe davati to stivo, postanu paranoicni i sta sve ne. Trebala bi biti neka \'naznaka\' : \"za retardirane (iq ispod 65) zabranjeno \'istrazivanje\'\". Hahaha. Ok, ok pretjeruju i Ameri, ali sta cemo sa piramidama? Da ih nema na planeti Zemlji, ovi pojedini teoreticari bi rekli da je i to izmisljotinja. Uzivajte.
naci ce ameri i vanzemaljce. a onda ce da grade baze na mjesecu da bi se ko bajagi branili od njih. ovo je vec isplanirano kao jedan od nacina da ojacaju vojnu industriju koja je uz farmaciju nosilac njihove ekonomije, a trenutno jedan od glavnih uzroka njihove recesije...
Izgleda da smo mi ipak kreacija \'bogova\' koji su dosli sa \'izgubljene\' planete. Znaci, gore su (na Marsu) i piramide - to je stari podatak Nas problem generalno je sto \'prave informacije\' imaju mocnici, a bijeda pokusava prezivjeti. Ma dobro, gdje cu bijedu opravdavati, sami su krivi \'Hljeba i igara\', no zaista ljudi mi pojma nemamo. Okovani \'obrazovanjem\', \'religijama\', zaista je tesko izaci iz tih okova, ali zaista.
@svetac tu su vasi preci \"orbitalni ma.jmu.ni\" napravili vas - svjetske ku.rve ,da vas turci mogu ka.rati 500 godina !! aj zurim ,)
to vam je sveta srpska voda, koja lijeci zdravog. tu su nasi preci \"orbitalni srbi\" napravili nas - nebeske ratnike... to vam je dokaz da su srbi stariji od ameba
Slabi dokazi
ja im ništa ne verujem....lažu ko i za ono da su se popeli na mjesec.
I sta kazu fratri, hodze, rabini i popovi, jel zemlja ravna? ... mogli bi koga malo poprziti na lomaci za ovo il\' mu kakav sihr nabacit\' ha..
Voda komsija