Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
može -dodik grije rs
Ne moze IZMET zagrijati svijet, ali sigurno moze IZMETBEGOVIC JUNIOR I NA ISTI NACIN KAO STO JE SVIJET ZAGRIJAO IZMETBEGOVIC SENIOR..
\"Proizvedeni brisketi sadrže veliku količinu vode, zbog čega lako sagorijevaju.\" koja glupost
Naravno da MOZE! Usereš se i grije te! :)
\"Proizvedeni brisketi sadrže veliku količinu vode, zbog čega lako sagorijevaju\" Uahahahhahahahah ah ah ah ahahha ha ah ahahhahahahhaa hah uaahuahuahahahaaha ha ha hahahahhahahahau auhauhauhauhauaahhahahahahahah ha ha ha hahauauahahahahahah
A os je poljubit poslije :D
Što više jedeš, više sereš
Od danas svojoj trebi ne kupujem karmin, već joj fino nakenjam kantu G0VANA, umiješam sa malo emulgatora E 340, zatim upakujem G0VNO u aluminijumsku foliju s ukrasnom trakicom, i kud ćeš ljepši poklon za Valentinovo, rođendan, 8. Mart ili sličnu priliku jal\' prigodu ;)
Mi smo mnogo dalje odmakli... ne trosimo ovo za energiju, ovdje svakodnevno jedemo g...a
A BILO BI I KARMINA DOVOLJNO
Kako ne moze? Nas u Bosni griju sa ovim godinama. Ni dzemper ti ne treba.
Da hoce to i kod nas ranije zapocet, ovdje ionako ljudi serru gdje stignu i to dzaba!