Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Iako će vam se možda učiniti da je Mjesec tako blizu da ga \"zamalo\" možete i dohvatiti, on će od naše planete biti udaljen 356.577 kilometara.\" Sreca pa ste nas upozorili, inace bih ga ja garant pokusao do\'vatiti
Covicu popenji se u subotu na Hum pa zavijaj odozgo na mjesecini! AAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
nek se zna/zvjezda tjera mjeseca DODIKU ga zatjera aaaaaaaa!
Tako je jarane nisu više duhoviti,kao nekad što su bili.Ovo više liči na otrcanu, depresivnu,jadnu i zajedljivu duhovitost!
Isto kao i Lunarne i Solarne eklipse, fenomen plimskih sila se ponavlja skoro identično oko svakih 18 Solarnih godina (tačnije poslije 223 Mjesečeva ciklusa, haldejski period). Pojačana vjerovatnoća zemljotresa na čitavoj planeti će biti u periodu od 20-og marta do 23 marta 2011 godine.
sjecam se 93. Edin Dzeko i ja sjedili na KLUPI i posmatrali mjesec!!!
aaaaaa pa zato se meni zena povampirila ovih dana, a ja kontam sta je razlog
Ljudska pohlepa za novcem i energentima najavljuju budućnost koja uskoro dolazi. Onaj ko želi znati kako će ta budućnost izgledati može pogledati informacije o Černobilu i Zoni Pripjata: POVEĆAVAT ĆE SE BROJ TERITORIJA NA PLANETI NA KOJIMA LJUDI NEĆE MOĆI PREŽIVJETI. Dovoljno je pogledati na internetu današnju situaciju u široj zoni oko Černobila...
Ja vidim samo polumjesec.
Povećanje snage plimskih sila povećaće i vjerovatnoće zemljotresa na čitavoj planeti ...
znači Apo i Peri su gejevi?!
ko je upoznat sa silama gravitacije znat ce da ovaj mjesec nosi mnogo vise od lijepog pogleda... ako se za vikend dogodi jos neka katastrofa u obliku zemljotresa ili cunamija bit ce vam sve jasno.
AUUUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!! :P
jedva cekam da vidim :)
pokušavajte ovo kod kuće;)
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
Do 2029 ko živ ko mrtav