Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato sto mi jedini jedemo vrucu supu, pa bradom drzimo idealnu distancu za "puhanje"
Mogu li nam procijeniti evolucionisti kad će nam se razviti čulo za prijem gps i wifi signala? To nam je sad izuzetno potrebno da se razvije.
Ljudima cudno kako smo mogli nastati od zemlje? Pa zamislite da nikad niste vidjeli ocima proces od zaceca, trudnoce do radjanja covjeka, bilo bi jos cudnije kad bi pokazao na ljudsko bice prstom i rekao da je ono nastalo samo od jedne kapi znatne tekucine - sjemena, pa usporedi kap i usporedi covjeka, pa cudnije hiljadu puta, a da ne govorim da nase tjelo sadrzi skoro sve minerale, pa i metale koje zemlja takodjer sadrzi, a saznat cete sigurno Kome se vracate.
jarac :)))
Šta jarac
Pa brada nam je za aperkrafta, da nije brade nema boxa,koksa,na nos na vrat
ako je vama brada jedina misterija dobri ste :) ... sta je sa cudom oka, uha, razuma.., ko da smo stancani fabricki.
ništa, sve stvoreno u nansekundi od zemlje
sta je sa vadzajnom sto lici na ribicu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Evolucija... Doduse ko za sebe smatra da je nastao od majmuna neka mu bude, sa zivotinjama ne treba diskutovati 😂😂😂😂😂😂
Ahahaha gledaj evolucionara sto su nalegli na minuse. Bravo majmuni, evo vam banana 🙈 🙉 🙊
🙊
bas ne volim brade..........zilet majka
@Afrodita....a Rutav Jezik? :))))))
@SuaveAcecino jbg nisam skontala............brada je za mene brada ono malo bradavo...........brrr sto grebe i stipa..........e na to sam ja mislila
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
brada služi da bi četnici zaokružili svoj unikatni i specifični autfit. pošto su srbi nebeski narod, logično da je bog prilikom stvaranja čovjeka posebnu pažnju obratio na želje i potrebe svog omiljenog naroda. ne znam šta tu nije jasno naučnicima.
Да лакше нокаутирамо један другог.
Mislim da bi im bolje bilo da se posvete pitanjima kako da opstanem i ostanemo na ovoj planeti, a ne da se bave glupostima. preppersbalkans.blogspot.ba
@Valar Dohaeris Naravno da postoji, i to više njih, a nekih možda nismo ni svjesni. Počevši od gama-zračenja neke supernove koja je ekspolodirala, pa do nukelarnog rata koji bi u atmosferu poslao toliko radijacije da ni bakterije ne bi mogle da opstanu. A između ta dva scenarija postoji još čitava lepeza kataklizmatičnih događaja koji bi mogli da nas istrijebe.
sad će to nama vjernici objasniti, oni imaju odgovor garant
pa evolucija.........hebo vas darwin