Komentari (260)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije to nista! kod nas su majmuni evoluirali u politicare
svi majmuni evoluirali u politicare samo Dodo evoluirao u majmuna
Mi Balkanci se ne mozemo pohvaliti da smo puno bolji od ovih majmuna, uostalom sami biramo te politicare koje kasnije nazivamo majmunima, al hajd je*o to, valja ganjat' pokemone.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ma jok to nema logike, logicinije ne da je da su se Adam i Eva spawnali odjednom sa listom javora na organima da se ne vidi sramota, pa Eva pojela jabuku jer je nagovorila zmijuga, pa joj Adam iscupo rebro. Nema logike da je majmun evoluirao iz drugog majmuna jer je skonto da bolje otvara orahe kad ga udari kamenom. A i ovi sto im je RS glavna tema na vijestima o majmunima, autima, modelima, su hit u evoluciji jer ocigledno deevoluiraju
nema logike, jer svaka zabiljezena mutacija je retardacija, nikad napredak
U BiH evoluirali već do mračnog srednjovjekovnog doba kad je postojala samo religija.
Ne razumijem sta je fazon, majmun od kad postoji je koristio trske, kamenje i slicne stvari da bi se prehranio, pa eno vrana pametnija od majmuna, prva zivotinja koja je osmislila i napravila alat. Oni dizu halabuku oko ovoga namecuci nekakve teorije koje je i sam Darvin osporio i nije mogao dokazati jer oko ne moze evoulirati. Razlika je ogromna izmedju insana i hajvana, razum ne moze dozivjeti evoluciju. Ali iluminati prosipaju fine price raji.
A sta to rece ???
@esmaseh Ono sto ne dopire do onih koji ne koriste mozak.
Vlahadurija evoluirala !!! Pljuuuc
majmuni evoluiraju u ljude, a ljudi u majmune.
Pih kako ne istraze balkan, dosli bi do zabimljivih rezultata.
i kako da čovjek ne zaglupi ovdje? Uđeš na naučni članak očekujući da nešto naučiš, a oni tamo samo dodika, Srbe, Bošnje spominju.. slika i prilika cijele zemlje.
dodo kad je kreno u predškolsku
srpski majmuin
Necekaju oni srbe idu naprijed svaka cast majmuni
ostalo im od onog sto su bili prije: "Vama je poznato ono što se dogodilo onima od vas koji su se o subotu ogriješili, kao i to da smo im mi rekli: “Budite majmuni prezreni!” Kuran 3:65-68"
Primitivan si. Ostalo ti od onoga što si bio prije.
Bolje ovo kupit nego nac druga :D
https://www.youtube.com/watch?v=BL9S-TUikfg
I mi smo u kamenom dobu u Bosni i Hercegovini, sve stoji i nema napretka. Tuga.
Jooj Darwine al te forsiraju :(
bio je ramazan, forsirali su i vas svaki dan
@cervix koga nas?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)