Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
komentar
"besplatno" je da imas servis...ali kad ga koristis svaka minuta te kosta po $5-10...svugdje je tako pa predpostavljam da ce i u BH tako da bude... ovo ce da vas bankrotira:p
e taman mogu na www.worldsex.com iz kola
cao cao sta ima novo
Bravo Logosoft!!!
Jase ispricavam svim ucesnicima na ovom komentaru, jer moj komentar se odnosijo na bezbednost u saobracaju.
Mismo glasali za zastupnike u parlamentu , onisu usvojili zakone za bezbednost u saobracaju .Ko sada treba da provodi zakon , pa naravno SUSTVO I POLIZIJA.Znaci za sve stradale ucesnike u saobracaju krivaje POLICIJA I SUSTVO.
ma kod nas ti care nema nista, MMS ces imat 2050. godine
Jeben je ovaj savremeni svijet...
Zna li iko kada ce proraditi MMS na bh telekomu i GPRS je li to postoji ...
Logosoft drzava
napokon stize i kod nas! ovo je odlicna stvar!!! svaka cast logosoftu na njihovom trudu i zalaganju... dole bitchnet! dole marvo krvopijska! sarajevo-x-ovci los vam je link u tekstu (eeror 404)