Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imam neki predosječaj da na ovoj stranici više nikad ništa pročitati neću.
to se dosad najbolje vidilo na ljudima koji trebaju da umru, koga god da sam blize poznavao a da je umro zna je kad mu je doso zadnji dan, jednostavno su osjetili da je dusi doso kraj
PRED OSJEĆATE LI I VI DA JE KLIX GLUP KO KRIV KU.R.A.C..
Ma nemate i nikad niste imali veze sa znanošću.. pa kad se već nazivate znanstvenicima, pa recite mi molim vas, do kojih ste vi to znanstvenih otkrića došli? mislim, po tim vašim mjerilima sam i ja znanstvenik zato što znam izmjeriti koncentraciju soli u vodi..
nikakav predosjećaj to nije,nego sjećanje,mi živimo u krug,sve je to samo sjećanje
VIDI SE KAKO NEOBRAZOVANI UREDNICI KLIKSA PADAJU U ZAMKE PSEUDONAUKE I TAKO NESVJESNO ŠIRE DEZINFORMACIJE: http://www.disinfo.com/2012/10/northwestern-university-the-psience-of-presentiment/
Kako nikad da predvidim brojeve na lotu !!??!!
Tražite posao? Posjetite nas na prvoj društvenoj mreži za poslove Job.ba
Deja vu mi je uvijek bio zanimljiv, taj cudan sosjecaj kad se to dogodi.
Imam osjecaj da cu napisati nesto. Evo ga, jbt
Deset sekundi je dovoljno za posljednju molitvu za spas duše.
Predvidjam proljev
Da ispunimo svi tikete onda...
a ti citas, ja sao piseme komentare
E jeste ga istažili u pm. Mogli ste pitati mene? Ja sam meteoropata, i dan prije me glava zaboli, stomak prevrne prije nagle promjene vremena ili temperature...e ja mi nauke!