Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jeli istestirana vakcina i za lijek protiv raka koju su najavili?
Nista protiv Kube, ali jeste li primijetili da svako malo imamo najavu za novi lijek protiv Side
su u europu i ameriku donijeli francuski vojnici p.e.d.e.r.i to je inace bolest majmuna ali su oni taslacili majmune po africi. Kasniej su to u americi preuzeli i genetski modificirali i htjeli iskoristiti kao biolosko oruzje medjutim otelo im se kontroli i izaslo vani. Siguran sam da imaju lijek protiv aidsa ali ga drze zatvorenim i ne zele da ga daju jer na taj nacin smanjuju broj populacije u svijetu. Al ako bi bio neko ugrozen od privilegovanih iza zavjese koji upravljaju svjetskim tokovima onda bi se lijek odjednom pronasao.
hahahah cuj enrique iglesias sef tima hahaaahha jbt
Svaka čast Kubancima. Gadi mi se ovaj svijet, gdje jedna Amerika nameće sankcije zemlji koja ne želi biti njena marioneta. Kubanci žive u siromaštvu, ali ne zbog Castra ili komunizma, nego zbog Amerike i ljigave Evrope. Al\' im je zato obraz čist, imaju besplatno školstvo, zdravstvo, socijalni sistem...Ono o čemu mi iz \'\'demokratskih\'\' zemalja možemo samo sanjati.
Emargo na uvoz vakcina protiv AIDS-a
bailamos :P
lol, enrique iglesias
Najhumanije drustvo je na Kubi.