Nova nada za pronalazak lijeka
9
Kod dva pacijenta nestali tragovi HIV-a
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno kad im uopste nije u interesu da naprave ikakav djelotvoran netoxican lijek bez nus pojava, vec izmisljaju komplicirane terapije koje neprocijenjivo kostaju u svrhu profita farmaceutskih kompanija. Vecina danasnjih bolesti nije ni postojala dok se farmacija nije pojavila sto potvrdjuje cinjenica Gersonove Terapije kojom pacijente lijece raznim biljnim sokovima bez ozracivanja ili kemo terapija. Njegova Klinika postoji u Meksiku a ima i dokumentarac o svemu tome ;) http://topdocumentaryfilms.com/gerson-miracle/
@crowbar, @gatu, @nadimak, vi niste ni pročitali gornji članak, ili vam nije poznato šta je leukemija i presađivanje koštane srži i limfomi pa ga niste uopšte razumjeli. Ne baš da je presađivanje koštane srži tajna farmaceutske industrije ili nepoznanica u koju treba ulagati zbog istraživanja. Presađivanje koštane srži se radi u svijetu već dugo, i ovoj dvojici je presađena ne zbog AIDS-a, već zbog leukemije. AIDS je nestao kao nepredviđena posljedica ovog hirurškog zahvata.
\"Steta sto ce Amerikanci zabraniti sirenje ove informacije,da bi zaradili na drugim stvarima.\" U prevodu, velike farmaceutske kompanije. Surova istina!
Steta sto ce Amerikanci zabraniti sirenje ove informacije,da bi zaradili na drugim stvarima.
Steta sto se više ne ulaže i ovakve stvar,