Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet naucnici vjeruju...
\"Klimatske promjene su uništile jednu od prvih svjetskih civilizacija\" Vjernici tu znaju odavno, i zovu ga POTOP.
Ljudska rasa ponovno grijesi zapravo i ne mozete znati to je generacija kako bi nazvali kejuty w.s98 s30 generacija prije 180 hiljada godina oni su nestali ratovanjem kemijskim
Ja nebuloze braco draga. Cuj medju prvim civilizacijama, cuj 4000 godina, cuj VJERUJU. Pa Kinezi imali pismo prije 5000 godina, a o drguim stvarima d ane pricamo
@prastanovnik ti si gl..up..citas li ti tekst..nije nastala i nestala prije 4000 godina..de malo bolje procitaj..
Nabijem i tebe i tvoju ISTINU!!!
dabogda i mi nestali kada smo ovako piglu i prokleti :(
griješe ! Moj pradedo je bio prvi čovjek na zemlji. Smiješno je tvrditi da je prva civilizacija bila prije 4.000 godina kad je bilo i prije 10.000 pa i više godina.
Polahko ali sigurno - činjenice na koje je Semir Osmanagić ukazuje izlaze na vidjelo. Isto se desilo i sa civilizacijom Atlantisa i sa graditeljima piramida u Visokom i u Egiptu. Pa na Sfingi su pronađeni tragovi kiše a kiša tamo nije padala 10 000 godina.
http://adf.ly/8zXIP
A auta, zagađenja i folovi?
srbi su krivi
Neko vjeruje i da vanzemaljci postoje no to može, a i ne mora biti tačno.
Sve se kreće,sve se okreće...sve se vraća,sve se plaća....