Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj Envinsat :)
http://iportal.ba/video-nastavak-parodije-jean-claude-van-damme-napravio-spagu-u-svemiru/ Jean Claude Van Damme, nenadjebiv. :)
Super :) .
hvala na SPOILER-u... :)
...j­ebe se nama...mi ni bicikla ne umijemo proizvest...
Onda da vam posaljemo komunalno preduzece,da to smece pocisti.
Vjerovatnoca da se ovo desi je ravna vjerovatnoci da ja dobijem bingo :)
To je ako prepustimo sve slucaju a ako ovi budu nesto eksperimentisali onda bi se to moglo vrlo brzo desiti... Kako u zadnje vrijeme rjesavaju krize mogli bi i ovo iskoristiti u rjesavanju ekonomske krize, zastrasi narod narod ce se usutiti...
Manja. Sanse da se to desi kao u Gravity su kao da uplatis bingo u BiH pa dobijes i Bingo i Lotto i na 4-5 lutrija u Njemackoj i u Americi i... itd. I jos ti za to onda daju Oscara i Nobelovu nagradu. I upuste te u Playboy mansion i kazu ti "Na. Izvoli." Gravity je realan kao onaj crtani kad Dusko Dugousko visi na Mjesecu i zove dole kontrolu na Zemlji toki-vokijem da ga "Vade odatle". Mozda malo manje.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)