Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni se zeludac skvrci od same pomisli da se nadjem negdje 11 kilometara po vodom
Cameron se za ovaj poduhvat pripremo pripremo, pripremo, pripremo........ polupismeni novinarčići lol
po toj logici stvorio je i tebe, a ne djelujes bas kao bozje djelo.... :P
Jesi vidio sta je sve All.ah stvorio...zar to nije dovoljno dokaza da primis Islam ? A ocito da si slijep ti i tvoji sljedbenici !
Jest ako su dovoljno bili bistri i pravili za njeg 11 kilometara kabla
Ne smije se prnut, smije se prdnut. Ne prniš, nego prdiš.
i ja osjecam ptpunu izolaciju zaljubio sam se preko usiju
pa medjede jedan valjda je bio spojen nekim kablom i vezom sa vanjskim svijetom, i na taj način je mogao biti spojen i na internet cijelo vrijeme i nikakvo čudo ako jest objavio to na twitteru!
Smijel se prnut u kapsuli na 11km dubine ?
Najludja je recenica na jednom stranom portalu \"kad je stigao na dno objavio je poruku na twiteru da je upravo stigao na najvecu dubinu okeana\" onako ima na 11 kilometara ispod mora puni signal.
tamo zive fahro, r.e..i.s s.e.r.ić i šaja..
\"pripremo\"....