Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NE! dinosaure je ubio božji potop, kad su se sve životinje uredno iskupile u jedan brod i tamo sve preživile (sveti duh na djelu, nema šta). Stupovi naše vjere su (samoprozvani) mesija Isus Krist, bradati stolar masne glave, kojeg je rodila djevica (!), i nepismeni pustinjski trgovac, (također - samoprozvani) poslanik Muhammed s.a.v.s.a.s.dž.trš.
Kad vidim ko se i kako zalaze za bosnjastvo fakat mi dodje da se upisem kao dzedaj, nindza ili marsovac.
nevjerujem ni u ovo a ni u drugo
Za izumiranje čitalaca bit će kriv KLIKTORIS...
NEMOGUĆEDA SU VULKANI UZROK, MOJA MAMA KAŽE DA JE KRIV MILOŠEVIĆ.
BITNO ----- JE ----- BITI ------ DINOSAUR.
jesu li dinosaurusi bili bošnjaci?
U B I J h r v a t a DA s r b i n NEMA BRATA!!!
- san.dzak.lija je.be.m ti se.ku i m.a.m.u u sred njihovog casnog boš.nja-štva pun mi te k...
Glup si.
Ovo je teorija stara bar 10 godina, ne kasnite puno, uopste ne. Usput ovim vjernicima koji imaju nesto protiv nauke ye.bem mamu zatucanu.
sada znaci svi oni koji su dobili peticu zbog odgovora da je asteroid ne vrijedi im skolska diploma ?
Ove hevte uzrok izumiranja dinosaurusa su vulkani ,a potom ce doci neka druga kvazi teorijaIIIIIIIII Jojj !!
Otkud ovi znaju sta je bilo prije 65 miliona godina...pa ovi naucnici su totalno retardirani..ja imam pouzdanu informaciju da su dinosaurusi popili pokvaren jogurt i da su od njega umrli svi,a prije jogurta su mnogi vec bili zarazeni sidom
a ja mislio da sam ja kriv