Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemojte vrijeđati Isusa, on je Božiji poslanik, jako značajan u Islamu. muslimani suzdržimo se od vrijeđanja druge religije i njihovog vjerovanja. mi imamo dostojanstvo
Bilo ovo istina ili ne, Isus nikada nije zabranio ženidbu i udaju. Čak, štaviše, tražio je od svojih sljedbenika da se žene i udaju jer samo tako mogu sačuvati svoj moralni život. Crkva je to kasnije iskrivila pa danas imamo ovo što imamo. Svaki dan neki crkveni sex skandal. BIBLIJA KAŽE: \'Dobro je čovjeku ne dotaći ženu. Ipak, zbog bludnosti, neka svaki ima svoju ženu i svaka neka ima svoga muža.\' (Korićanima, 7:1-10)
Dolazi nase vrijeme polako ali sigurno. ATHEIST UNITE!!!
DOBO JE PA NIJE BIO DERPE HAHAHHAHA GU Z IO MALAC HEHEHHE
@pa Blagoje ga tebi s tvojim mozgom!
Djevica može roditi dijete i ostati djevica. Pofataju se tinejdžeri i razgolite, ona mu ne da da uđe, on joj štrcne između nogu i dio spermatozoida naše put unutra. Ona rodi na carski rez. I ostane djevica. Dešava se stalno.
E to vec znamo imali smo priliku gledati reportazu o Isusovom (isa-alejhiselam)postojanju.U toj reportazi govore da je Marija(mejrema)bila njegova supruga i da su stekli kcerku po imenu Sara.
Ne petljaj se u ništo sa čime nisi upozanat. Marija Magdalena nije Isusova mati.
Commi, da li bi me oralno zadovoljio? Hvala unaprijed!
\"I tebi je zadovoljstvo da skupis sto vise lajkova na racun ismijavanja i ruganja vjernicima i Bozijim poslanicima..\" sram te bilo...osramoti mi nick pravi @commi
@@commi ...samo se odnosim prema začetnicima vjera jednako kao i prema začetnicima ideologija...jerbo, vjera = ideologija... PS...evo ti svi moji lajkovi, od njih mi u životu ni bolje ni gore :)
Znaci djizus je bio yebach a Vatikan vec vijekovima tjera svoje svecenike u celibat, haha koja komedija :) ... Dan Brown: Da Vinci Code Ukratko, klasicno svakodnevno religijsko blamiranje na koje smo vec navikli.
\"A svinja, iako ima papak, i to papak razdvojen, ne preživa - za vas je nečista. Njihova mesa nemojte jesti niti se njihove strvine doticati - za vas su one nečiste.\" (Biblija, Levitski zakonik 11:7-8)
SVASTA LJUTI BLEBETAJU ALI KAKO STARE SVE SE VISE FATAJU ZA SLAMKU ZIVOTA KAKO I OVI KOJI PISU OVAKO BUDU STARILI TRAZE UTOCISTE PA SAD U ISUSU MUHAMEDU ILI NEKOM DRUGOM PROROKU LAKSE SE ZIVI I UMIRE U VJERI
MARIJAAAAAAAAAA MAGDALENAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
onemogućite komentare. nema smisla.
Koja je drzava ovo izjavila? Treba im ubit ambasadora i zapalit zastavu sramota, vrijedjaju nam nase glavne junake iz bajke