Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je dokaz da je covjek najveca zivotinja.
...lako je junačina biti sa optikom...
zato mi cuvamo nase vukove i medvjede :D
Ma dobro vise ista imamo na planeti... Ali vazda po jadnim zivotinjama...
Ma nekome je i ovca istrebljenja kad nemaju mesa a ne lav, e ja toliko godina razmisljam sto nema lavaova na Igmanu kad ono istrebljenji! Ama bas me ova vjest zab...i i za lavove!
Niko ne može rušiti svijet oko sebe, a očekivati da ostane pošteđen, ali to je previše pameti za većinu današnje ljudske populacije... Jedni su previše bogati, a drugi previše siromašni, da bi ih bilo briga...
Samo dvije stvari su beskrajne - svemir i ljudska glupost, a za ovu prvu bas i nisam siguran.
krivolov, bogatasi, glupani, neobrazovani sta reci vise osim hvala onima koji se brinu za opstanak ugrozenih zivotinja
Nasa djeca nece znat ni za lavove a pogotovo za tigrove kojih skoro da i nema vise , zbog ljudskog bezobrazluka
Ali će zato znati za Fb, Wi - Fi i slične gluposti. Kada " kralju " životinja prijeti istrebljenej šta će tek biti sa drugim vrstama.