Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je nama onih 73 miliona............................
ama pola indijskog naroda je na rubu ili vec u gladovanju , politika vlastodrzaca je ko jebe nakot. nije to samo u indiji , masovna pojava je to.
Ja mislim da su otisle Mala nevjesta i Madhubala zajedno. Sad koliko je to tačno nisam siguran.. Haj nek im je sa srećom i da se žive vrate
Samo naprijed :) ;) .
jesu li poslali i bandini astromauta?
Mile zato lansira sa kosmodroma u Bileći letjelicu za istraživanje Neptuna.Pa vi pocrkajte od muke!
na Neptunu, kako tvrdi, će naći prahistorijske ostatke srba koji su zbog zagadjenosti Neptuna morali nastaviti gaditi planetu Zemlju. Radi se o najvećem putovanju srba kroz kosmos
Mile je zrtvovao aerdrome od Trebinja do Sokoca,za kosmodrom u Bileci.Tako da kad iskopamo dijamante na Neptunu i nasu bracu Srbe,vratimo,hebali ste jeza Turci!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovi se izvukose od smaka
da hoće nani iz serije odbačena staviti u tu letjelicu. ramirake.