Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada sam vidio sliku pomislio sam da je neka nova vijest iz Skupstine Republike Srpske ;) Izvinjavam se ovim majmunima na slici ;)
Nisu to majmuni, majmune jedan.
@BHRealnost3 MAJMUNI? 😅 Popravio si mi dan...😂 A majke ti je li te stid? Ono, bar malo?😂 Ono kad hoces da budes duhovit i ismijes druge, a svi se smiju tebi 😂 Ma ja ovu Bosnu volim ako nista onda zbog neandertalaca poput tebe. Evo glavu dajem da ti je nana skupljala pare za Esmeraldinu operaciju. To su te familije i njihovi potomci...😂 Cirkus!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
sarajevske teretane su pune ovakvih faca sa prilozene slike.
Vlada republike srpske.
E pakoja budala jos misli da smo bili majmuni....i da smo ovako mogli biti ruzni majko moja....svaka vjerska knjiga propovjeda ljepotu stvaranja covjeka..ccc..zaista je covjek razumom obdaren poa neka razmisli!!!
Covjek je stvoren kao covjek od prvog dana, kao intelegentno bice, a ovi zaglupljuju covjecanstvo.
Nevjerovatno covjeka porede sa zivotinjama, haha, moras biti totalna neznalica da povjerujes da je covjek nastao od majmuna odnosno od zivotinje.
ccc
jel ima ijedan komentar o parenju sapiensa?
Sreca da su Bosnjaci prije njih stigli u Evropu, pa se ne boje da bi im sapiensi mogli odnijeti glasove i ugroziti bosnjacko jedinstvo
J3 B1 Ne vadi homogenizirani samo ceraj polimerizaciju
A slatki su nekako :-) :-) :-)
"Homo neanderthalensis izumro je prije oko 40 hiljada godina." Nisam bas sigurna u to, kad pogledam Balkan nesto bas sumnjam da su bas SVi izumrli.
Prođeš čaršijom kad sve neandertalci...
A TO SU TI PRVI SRBI, NEBESKI NAROD!!!! HAHAHAHA
vidi mikija milorada, drugi red srednji dzep!!!!
gdje su nam ovo slikali naše političare?
Jesu li neandertalci dobri bosnjani?
Esad Radeljaš je najočitiji primjer koji dokazuje ovu tvrdnju