Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neče se moči pratiti uživo preletanje zato jer mora nasa pobrisati slike vanzemaljaca koji na površini plutona roštiljaju krave koje su ukrali sa zemlje.
cuo sam da uzgajaju svinje i kokosi
...odlično...samo još da nas prime u EU :D
Susrece se na kavi
Kvrcka mi se grah sa suhim mesom a i ubro sam salatu iz baste. A zena potkuhala i za ustipke bice pravi dernek.
imal dje livestream
... prilikom slijetanja na pluton, izgubljen kontakt sa letjelicom...
Dok ima ljudi kao ovih što rade u NASI što su normalni rade nešto korisno za ovaj svijet ima debila koji ubijaju bez razloga dole u Iraku,Iranu,Nigeriji,PALESTINI itd. Svaka čast svima što su učestvovali.
hä? Iranu?
Blackspawn mislio sam dole u Bliskom istoku,tom području,ne moram nabrajati gradove gdje sad kolju...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma yebo nasu i njihovu letjelicu! Kakvu konu imam na poslu, znaci drama! Svi se za njom okrecu
NASA s Plutonom...........a mi sa Zonom Sumraka
what-if.xkcd.com se nastavlja poslije pauze od više mjeseci upravo u trenutku najvećeg približavanja New Horizons Plutonu. Jedva čekam.
Alipašino voli Pluton!
Nešnl Ejronoutiks Spejs Administrejšn Nju Horajzons iz aproučing his mišn tu Pluto, end ričes ic klimaks on tjuzdej ven d NASA spejskreft Nju Horajzn pases klous tu d surfejs of d dvorf plenet Pluto. Nju pikčrz vil bi bimd bek erli on vendezdej morning tu giv d first klous-up vju of d ajsi vuorld on d edž of d solar sistm.
Pratim ih evo već 10 dana i pratim sve slike što objavljuju. Evo ovdje pratite otkucavanje i ostale informacije: http://www.nasa.gov/mission_pages/newhorizons/main/index.html Inače "New Horizons" je najbrža letjelica koju imamo, putuje brzinom od 14 Km po sekundi, a opet joj je trebalo 9 godina da dođe do Plutona. S obzirom na tu ogromnu brzinu, neće biti u mogućnosti da stane nego će nastaviti putovati dalje. Inače da bi posjetili drugu najbližu zvijezdu(prva je sunce) trebali bi imati letjelice koje idu brzinom od 300 000 km/s, što znači da niko od nas nažalost neće dočekati takvo nešto .
Heh, i ja pratim, svako malo zraknem na tu istu stranicu. :)
Fenomenalno