Upozorenje naučnika
0
Glečeri se sve brže tope
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez panike molim, odmah dolazim da to zaustavimo!
ništa, za ku*r*a*c me ćope
I šta ako se tope??
cuj upozorenje naucnika pa valjda mi treba da upozorimo naucnike
Furka :D Zato za par godina odoh u Mostar na more :D
ne radi se o geoloskim promjenama nego klimatskim promjenama. Mislim da je itekako relevantno kako je industrijska revolucija uticala na klimatske promjene u zadnjih 350 godina ;) i da stvarno mi je zao sto njihov rad ne moze zadovoljiti tvoje stadnarde iako je objavljen u Nature Geoscience sa impact factorom 8.081sto ga cini najprestiznijim/ najrelevantnijim casopisom u ovoj oblasti.
isto kao i meteori...daj otopi se i ti vise jednom pa nam svima j e bi kevu!
a prije 350 godina? kako veliko razdoblje kad su u pitanju geološke promjene zijev zijev
pa napisali su ti ljudi ....100 puta brze od dugorocnog prosjeka! u ovom slucaju u orginalnom clanki na osnovo koj je napisan ovaj stoji da su uzelii prosjek u zadnjih 350 godina.
-Gori borovina:...gori ,gori i treba da gori,zao mi onih Milionera nije mi zao sirotinje, kazu curi u Japanu ,nek se brinu milioneri ,sirotinja nema zacim zaliti.!
a sta je bilo sa onim na discovery-u? Sto su proali pokriti led da vide hcoe li se topiti - i ne topi se... :D Mozda nemaju para?
ma nek se tope knavskeelclc asxmklcs kjimrjad,cn dbvhswejkc
...tope se 100 brže nego... cccccc