Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da će Munja nekom je*ati majku za ovo sto su ga snimali na rođenju
Nema sile do Bozije
ja kontam on nesto napravio, u stilu vještački grom. kad ono lik sjeo kraj prozora, snimao i nama pušta usporeni snimak. ovo mogu i ja, pa ne nazivam sebe naučnikom. i pitamo se što fudbaleri imaju vece plate od naučnika ... cc.. sve mi je jasno.
klixova munja izgleda prkosi zakonima fizike: fizika - 8. razred osnovne: elektron - negativni naboj proton - pozitivni naboj u oblacima nema "pozitivnih" elektrona. "pozitivni" elektroni naravno postoje- to su pozitroni, odnosno čestice antimaterije koje se mogu proizvesti u akceleratorima. kada bi se u oblacima nalazili "negativni" i "pozitivni" elektroni, tj. normalni elektroni i pozitroni, od oblaka a i od čitave planete ne bi ostalo ništa, sve bi se uništilo u anihilaciji
Eselatu Vesemu
Kad je ovo kod nas Fadil Toskic provalio. Ovaj strucnjak nije ni u jajima bio.
hoce da prevazidju TESLU I EDISONA
Sto se mora dvaput' kliknut da se pogleda video?
...jes ga klixo objasnio, ko "mali đokica".
I sta je prikazao?svi smo u stvarnosti bezbroj puta vidjeli munju i udar groma.
Prevare.. Ovo je photo Shop