Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno je ovaj svemir uvijek izvor novih fascinantnih informacija i prizora. Uvijek se nešto novo sazna i dodatno potvrdi koliko smo u stvari mali a koliko mislimo da smo veliki - ljudi, je l'.
Slika je prelijepa !!! Ovo dokazuje da je svemir nepresušan izvor informacija, te nam ovakve slike daju nadu da ipak nismo sami u svemiru :) !!!
http://www.youtube.com/watch?v=CRamesjGP90 da se covjek podsjeti koliki je
Beskorisno je naše Ja i razgovori gube svrhu Kad nam u vatru spale prah u vatri mi smo na vrhu I sa svim trudom i čežnjama svojim možda ja i ne postojim.
Sve vise i vise ateista
Ne znam kako si to uklopio u ovaj članak?
Pogledajte ovo molim vas ko nije, zumirajte da vidite zemlju i njenu orbitu i polako idite dalje da vidite kolisni smo, a ovo sve je nista u odnosu na svemir kao praska u pustinji http://workshop.chromeexperiments.com/stars/
Najgore od svega sto mi gledamo fascinantne fotografije vidimo svemirska cuda i velicinu i podsvijest nam zna da je tvorac toga svega neko i nesto, neka sila koju ne mozemo ni zamisliti a to je Allah, s vremena na vrijeme se sjetimo da postoji sila koja stvara pa zaboravljamo, cudan je covjek.. A ovo je samo jedno od 7 nebesa, najblize nebo okiceno zvijezdama galaxijama i ostalim stvarima, svemir je uistinu nezamislivo velik, a mi smo Ništa.
Dokaz koliko smo mi mali, dokaz da Jedan vlada i održava sve u harmoniji... ;)
jel ti to nadje dokaz za mene? lutko moja lijepa, pametna
Dokaz da si malouman...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SWIM INSIDE THE SOLAR SEAS
samo totalni idioti mogu povjerovati da je nesto ovako savrseno nastalo nekakvim velikim praskom,eksplozijom kosmickog jajeta...ovo je stvorio BOG...
pa citaj vijest,ko te tjera da citas komentare...
Pa sama religija kaže da je sve nastalo iz ničega, iz jedne beskrajno male tačke i sve je dobilo svoje fizičke karakteristike. "Allah je sve stvorio iz ničega..." "Bog reče neka bude svjetlo i bi svjetlo..." a detalje istražuj sam. I to je nauka.
Samo se treba paziti propuha.
sad bi ja pojeo ovu sliku, a i citav svemir!!!
ovaj svemir je stvarno ogroman, samo pogledajte i iznenadit cete se http://gifreakcije.com/reakcija/75/kad-skonta%C5%A1-%C5%A1to-zna%C4%8Di-rije%C4%8D-veliko