Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je nauka, a ne ko religija koja zbog svoje ograničenosti ne ispravlja greške nego se temelji na njima hiljadama godina.
Slažem se. NAJVEĆE otkriće u MODERNOJ ASTRONOMIJI jeste to da se, fakat, MOŽE desiti GREŠKA. (u opažanju, kalkulaciji, argumentaciji, izvođenju ZAKLJUČKA)
oki doki
:)))) Naučnici nisu u stanju ispitati ljudski mozak, onako sićušan u odnosu na svemir! I šta sad, treba im vjerovati sve što objave???
Mnogo tog ce se jos pokazati kao greska u buducnosti.
Sta muslimani znaju o svemiru? Nista. Sto uopste objavljujete ovakve vijesti, ionako niko nist ne razumije.
Sta su oni nama dosad SVASTA slagali?
Luna dodi kod mene u inostrastvo.
Staje ba' ovo!? Sve neki samuraji, nindze, gejse... Jos nam samo Roboti i pare fale pa da budemo mali Japan...
moja najveca greska sto,sam imao 7 godina kad je rat poceo.. da sam imao 18 sad bi bio poduzetnik u Danskok
u školi keca dobio iz ovog, je*at ću profesoru sve.
Zašto je Nokia 8210 popularna u Britniji? http://goo.gl/1pJPrK
nema vecih ublehasa od ovih astronoma,izvale nesto sto raja nit shvata nit moze utvrdit,mi bi eto trebalo vjerovat njima i njihovim teorijama,ma hajde ba...
Citao sam do pola onda sam se izgubio :s
I sam google translate se sjebao sta prevede od klixovog PASTE
Nije 'tehnički problem' već su jednostavno predvidjeli prašinu, al' eto :)))
dililili a? 'ajde dečko nazad u školu. Nepismen a nekom o pismenosti, to samo ima ovdje, u državi u kojoj su svi redom bogovi svake struke, vidi se po minusima za moj komentar, niko veze nema o čemu se radi a lupaju minuse - logika : '' ako ne znam o tome jednostavno se neću složiti ''. Čuj predvidili o sunce ti kalajisano.