Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga ovi zajebav... Vamo sankcije Rusiji vamo zajedno lete kobejagi u Svemir pa dokle više će pravit budale od naroda
Ma hajte molim vas. Jel moze neko da objasni kako su amerikanci otisli, a ovi ne mogu sa najnovijom tehnologijom?
Joj, sto im se ne da pravo! Ljudi zaradjuju novac za ovo i nikako im se ne da da opravdaju taj novac. Kako cemo na Mars kad imamo problema sa padobranom, zamisli nesto ozbiljnije, he,he,he. Ulozite novac na ovu nasu jadu Zemlju sacuvamo a ne da idemo tamo daleko i sve nanovo, to ako stvarno misle tako a mislim da samo pricaju.
ima dovoljno novca za istrazivanje i nauku bez obzira na sve ljudski rod uvijek ide naprijed. nisu nimalo bezazleni provlemi sa padobranom jer su enormno veliki, a atmosfera na marsu jako rijetka.
*ce
@13PLANETA 2 i 2 su 4, ali ne nekima uvijek biti 5
@13PLANETA 2 i 2 su 4, ali ne nekima uvijek biti 5
Rusi i Ameri zajedno u svemiru a na zemlji jos uvijek navodno hladni rat....
interes je uvijek na prvom mjestu