Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se nadovežem na ove komentare koji su otprilike liječenje kompleksa kod pojedinih komentatora, ne samo za ovaj post već većinu..Ali to na stranu, to je samo odraz na kojem smo nivou razmišljanja. Ali ono što meni kao čitaocu "bode u oči" je to da ovaj Klix zaista ispada dnevno politički portal. Prilično redovno ažuriraju vijesti koje su tipa "ubio, zapalio, zaklao, ukrao, umro, bacio" i šta već ne, a rubrike o nauci i njima slične kako.kad. Urade loš copy-paste i to je to...Pa, ne bi bilo loše da malo ubacite ponešto iz te j.. nauke, ali ne koliko je deblji ili tanji neke firme glupi telefon, već nešto što je zaista nauka... Ali čisto sumnjam, jer ćete iskočiti iz svog šablona...
sto stavise animaciju mogli su komotno prave slike
"kada bismo otputovali iza našeg najvećeg prirodnog satelita"?! Pa imamo samo jedan prirodni satelit!
tamna strana mjeseca a ne mracna, pojeo vas mrak kao medjunarodne donacije
Skont'o je to Pink Floyd, ima i 40 godina...
Ma sve su to suplje .Ja najbolje znak kako je tamo. Mujoooo kuje konja po mjesecuuuu, Mujo kuje a majka ga kuneeeeee.
nista posebno sve mi lici ko na probuseni sir trapist..
sad mi je tačno puno bolje što znam kakva je druga strana mjeseca.kako nisu našli američku bazu sa kojekakvim zatvorenicima.
Ja znam da smo kao bili na mjesecu ,sami sebe unistavaju ovim izjavama
E ovo je bilo neocekivano. U šoku sam!
Nu! Gdje je ona nacistička baza?
...sve znam !!!!
Izgleda mrak.