Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nek sve ide u PM ali nek\' samo Dzeko pocne davati golove !
ja mislim da su i za ovo krivi muslimani....
Sigurno vec spremaju optuznicu protiv Yellowstone-a za spremanje terorističkih radnji,jos ce prikacit i da usko saradjuje sa Al-kaidom
Kako može neko poželjeti bilo kome katastrofu tolikih razmjera? A vi koji se pozivate na molitve svih vrsta, zar se ne zapitate koliko bi takva katastrofa ostavila siročadi, invalida... ??? Zar mislite da takva katastrofa ne bi ostavila efekta na ostatak planete? (da izvinete, pr*ne vulkan na Islandu, \"obori\" sve avione od Norveške do Turske). Uostalom, jel\' vi mislite da bi tu bio kraj vašim mizernim strahovima? Prvo korigujte sami sebe pa onda očekujte Božije korekcije!
Uostalom ako znamo da se erupcija dešava na područiju NAcionalnog parka, ispada da Bog kažnjava Medvjedi i ptice radi \"grijeha\"... DOdatak: Čovječanstvo je postalo izuzetno mobilno, tako da je logično očekivati migracije preživjelog stanovništva i još veći haos radi naglog spoja kultura..... ukratko - i ako neko ima nešto protiv Amerikanaca - nemojte se brinuti - eto njih kod Vas.... (Azija prenaseljena, Afrika pustinja)
Malo o erupciji supervulkana - svi gledali na discoveriyu.... Eruptira li supervulkan u americi 1/3 sjeverno američkog kontinenta može odmah da se pozdravi sa životom, a zbog posljedica erupcije, 1/2 ili više populacije čitave planete - može da se pozdravi sa životom u nekih 1-5 godina..... trenutno na planeti 7,3 milijarde U USA i KAnadi oko 700 MIliona..... Vulkan kihne na Sjeverno američkom kontitnentu , planeta se razboli..... Božija kazna za koga ? (Apsurdno je ovo nazivati Božijom kaznom)
Ma kojii ba... Ma sena je zakon... jebte kako sa, umro od onog dijela komentara: \"da podsjetim ove seratore o bogu...\" a jeeb.ote ledara u pi..cku kako sam se akocenuo... hahaahahah A za clanak, sta da vam kazem... samo da Amere Bog uništava malo po malo sve do jednom kad Mu pukne film pa naredi vulkanu da eruptira... aaaa jadna im majka i Amerika... xD ;) Bravo Bože, Amentu billahi, ve mela iketihi... (tobe Ja-Rabbi tobe Stakfirullahi)
Nema mi ništa smješnije od idiota poput tebe, zadojenih mržnjom i glupošću, koji bi kao da nešto nekom kažu a ne znaju ni gdje su sve šuplji. Hahaha, budalo jedna neobrazovana.
...ma Dzeko, idol svih bosanskih kokuza je u Engleskoj...sta me briga za Zuti Kamen!!!! Kakanjac - puk\'o si .... hahahahahaha...
37. Ne seri sviju ti...
DODJITE VI KOD NAS OVDJE JE VU\'KAN DAVNO ERUPTIRAO....
e hajd ako smije :p
ABD da i njma napravi sve ono sto oni vec dugo vremena rade po citavom svijetu. Samo da mi bi doživjeti kada se to desi i kada počnu da pizde na svojim televizijama poput CNN i Fox
pa kako to seizmolozi gledaju to jeste ubrzo jer je njima i svima onima koji prate razvoje zemljie kore +-100 000 godina isto ništa. Ja sam gledao dokumentarac o tom na BBC , i zaista ušlo se u tih 800 000 godina kada se ocekuje ta erupcija. Ona moze biti bilo kad u narednih 800 000 god, to niko ne zna. A 2/3 amerike bi bile totalno izbrisane . Čak se u tajnim dokumentima vlade SAD pokusava progurati plan o \"preseljavanju \" Meksikanaca , da bi se Ameri iz centralnih predjela spustili dole nakon erupcije, Vrlo zanimljivo , nema sta, samo eto niko od nasih pra pra pra unuka nece dozivjeti to da svjedoci.
Kako ce proci ostatak planete, uzimajuci u obzir nuklearke u tim podrucjima?
2012?
kud će mo s tolkim beskućnicima, ne će valjda u bosnu????