Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TAMO SU LJUDI PRIJE 5000 GODINA BILI PAMETNIJI OD OVIH SADASNJIH EGIPCANA
Zamisli da su bili Francuzi, poravnali bi Gizu, svi znamo šta je Napoleon uradio Sfingi a također je poznato ko je uništavao i ko je krao blago Egipta i eksponate kojih ima širom svijeta.
unmibh Ne glupiraj se covjece pa svaka civilizacija je gradjena preko ostataka predhodne , isto sranje ti je i sa Amerima koji su porusili sve Indijansko... da ne nabrajam dalje mozes i sam sjesti i shvatiti to. Mustafa Sta fali Egipcanima ? imaju jak obrazovni sustav , imaju koliko toliko jaku ekonomiju, vojsku u svjetskom vrhi ... sta smo mi balkanci ako su oni glupi..
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Hoce li opet zlatni predmeti koji budu pronadjeni zavrsiti po Engleskoj, Americi itd...
da.
Taj mladic je bio turista iz Visokog koji je iznenada preminuo u Egiptu.
DA NIJE OVO GROBLJE IGRACA KOJE SAM LOMIO
...i još da samo kažem da je to piramida Ramiza trećeg,i to onog iz Donjeg podruma iz Čekrćića i rekao je da će ih tužiti ako treba i do Strazbura što su mu izvršili eksproprijaciju zemljišta i doma a bez ikakve naknade...on samo traži svoja prava na povrat imovine i naknadu za pretrpljeni strah i duševnu bol a na osnovu gore navedenog...rekao je da ako ga i Strazbur iznevjeri povešće sa sobom sinove u Egipat i govoriti buši ha ha ha ,buši ha ha ha ,buši ha ha ha ,buši ha ha ha .....ali nije rekao koga će tamo bušiti....!!!!!
....ma ovo je snimano negdje u Visokom pa je premjestili tamo u taj Egipat....pa vidite da piše 5.600 godina staru, dobro očuvanu grobnicu sa mumijom...znači pravo pitanje je samo koliko je prešla i kako je taj put prelazila.... samo još bi volio vidjeti ona 2 debila iz National geographic-a koja su snimala sa našim Semirom dokumentarac o visočkim piramidama da bi na kraju njaga predstavili kao kopača rudnika koji je kopanjem došao di piramide...e baš bi volio njih vidjeti kako kažu da tu tamo piramidu niko nije iskopao niko je nije tražio,svi prolazili pored nje ,sjedili na njoj ,pili,fakali se ,pravili selfies i odjednom se neko sjetio pa ovo je piramida....ako su ti Englezi tako pametni pa kontaju da smo mi toliko glupi onda smo mi nebeski narod....ali zaista
zar nije malo čudno da tek sad otkrivaju neke nove grobnice kad je to sve već pročešljano po sto puta
jes vala bas...jos pogotovo sto se radi o goloj pustinji gdje se nista zivo ne moze sakriti niti je šuma niti djungla...a sateliti ionako stacionirani iznad tih bliskoistocnih zemalja da mislim da znaju svakog komarca i miša prepoznati!
A sta je sa Rasimom trecim
Nije Rasim - Ramiz (Ramzes III).
zamazuju nam oci , historija je laz !!!!!
samo ako je srbi pisu :) inace nije.....
Suljo Tihi Faraon Gornjeg Doma naroda A bradati gospodin, pa zna se Baks Izy-Begović
Ma to imo jedan covjek iz Visokog :)
eh tu je masovna grobnica nebeskog naroda :)