Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas bi bez ikakvih problema bio na birou covjek...
jel iko primjetio da se program zove Alya - Alija... Dobro si ti prosao haveru, ovdje bi morao ganjat papir "poznaje rad na racunaru" i u najboljem slucaju kucao bi imena u CIPS-u...inače: svaka čast.
Ahaaaa.. vidite kolpacni je, pa vi dobro sjedite za kompjuterima :D
"Do sada su se koristili za računanje sa cijelim brojevima, dok naravno većina aplikacija radi sa decimalnim brojevima." valjda sa realnim brojevima
Koliko kretena je lupilo toliko gluposti u ovim komentarima!!! Muka mi je.
zato ga je i uzeo amerikanac sebi
"Mi smo prvi put u svijetu sa inžinjerskim programom Alya......". Jel se ovo izgovara Alija? Mašala Seide, jesi mu lijepo ime dao!!
Čestitam, i na velikom uspjehu, ali i na pokušaju da svoje znanje i iskustvo preneseš u BiH.
Čuj molim te konstrukcije rečenice: " sarajlija I profesor... " to ko ono iz one predstave "Majka nacije" kad kao glavnu karakteristiku ističe da je " Sarajka i gospođa"
Dešnjak i čovjek.
svaka čast i što više ovakvih vijesti ... dosta vijesti o IDILI i Facebooku , teško se mogu odlučit koje su mi odvratnije
E jbg, nije trebalo ovo objavljivati. Francikus i ekipa dobili srcani udar.
Hebo te ljudi se bave kvantnom fizikom...,dok je kod nas najvece tehnicko dostignuce lopata od Alije Sirotanovica...
Bravo Seide i sretno u budućem radu.
Zamisljam da ovako pametna osoba izlaze svoj rad ili trazi sredstva Prije bi dobio vrecu brasna za stoku
jel moze brzo bakiru izracunati koliko plocica treba za kucu od ca. 200 kvadrata ?
Nisam znao da nam je jeftina elektricna energija...moj Koricu, ovdje se i sad suhom olovkom pise, kome god plasiras svoje ideje ovdje rek'o bi ti da si lud, nego drzi se ti mjesta na kojima ti je znanje cijenjeno, a pusti nas da nam kozojebi sole pamet, i klepaju pare na foru nacionalizma.
Čipevi Bahro čipevi daju energetiku slike laptopu.