Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo, ne vidim zašto je dramatičan, a drugo, ne vidim uopšte gdje je snimak...
kul.
Pa gdje je taj snimak jbt.
a za koga glasati ? jeli sdp-ovac.narod nema za koga glasati.sljam kakvog nema nigdje, seljaci I primitivci koji su se uvezali ... mmmm Im jjjjj.bar nek Im se desava I ovo.
Ovi udari trenutno Bosance i Hercegovce ne zanimaju...u pitanju su udari na vlast koji su jako važne vijesti i koji donose neku nadu ne bi li bilo bolje.
Za koga su ovi tvoji Bosanci i Hercegovci glasali u zadnjih 20+ godina, pa valjda za SVOJE Bosance i Hercegovce, ne kontam sto se sad bune, sto nisu prija 4 godine kad su bili izbori. Realno njih ni ovo ne zanima nego su samo ovo gladiatorske igre. Htjeli bi ispravit 20 godina boljenja k.urca. -----------------------DRAMA GLUP NAROD!!!!!--------------------------------