Teorija britanskih naučnika
28
Dinosauri su gasovima "zagrijavali" Zemlju
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na sličan način i \"kliks.ba\" zagrijava atmosferu!
Iza njih je ostala ona \"ne prdi\".
Mrave, Mrave, pa jesi li konačno nabavio one detonatore za rakete što si ih kanio ispaljivati na policiju ?
................. ah .................. ............ reče Bah ............ .......... pojede grah........... ..... te prne u prvi mah .....
Kad je riječ o individuama, negdje sam davno pročitao da u današnje vrijeme slon proizvodi prdeža više nego krava, a krava više nego čovjek.
pa ti sad prdni
EH da je jedno 10 tih dinosaurusa u Sarajevo pa da ukinemo lopovluk toplana ;)
Probaj sve, sao ne diraj industrijalce. Ne pričaj o termoelektranama, naftašima i drugim zagađivačima, ekonomija je u krizi. Uprimo prstom u nešto drugo.
Naucnickoj gluposti nikad kraja. Zivo me interesuje koja je sljedeca provala
Prno Mahmut nemere se dahnut :)
ovo je istina, i ja zimi nikad ne koristim drva za grijanje, samo se dobro naprdim i bude vruce citavu noc
PRDNO TI SON NA UHO ,znaci prdno ti dinosaur na uho
Hoce reci: Prno Dinosaur i nasta veliki prasak....
SLOBODA ZA ZIJADA
Koji kreteei - samo da ne bude po Semirovoj teoremi da su dinosaure pojeli Bosanci kad su pored piramide slavili prvi maj. Čovjek našao crteže u stijenama \"dinosaur ispod saća\" i \"dinosaur na ražnju\" i sad ovi Britanci izmisljaju toplu vodu.
BOŠNJAK KRETEN
SRBIN KRETEN