Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo taman da vidim komentar jedan, kad ga valjda neko uklonio, pa reko da iskoristim priliku pa i da ja kazem da sam prvi jednom
pa dovoljno je da pogledas krokodila i sta mu znaci veliki rep i sve ti je jasno
Baš me interesuje di su živili Silajdžić, Lagumdžija... i tako ti dinosaurusi?
Sta je onda sa Brontosaurusom, znate onaj sa golemim vratom, ne znam jel iko ikada imao vece noge.
Niko u Teoriji Evolucije ne tvrdi da je čovjek nastao od majmuna, nema toga u Teoriji Evolucije. Već se kaže da su čovjek i majmun evoluirali od zajedničkog pretka. Ali ti zasigurno jesi majmun. Ponijela te Evolucija na majmunsku stranu.
@KEFA baš me nasmija..genijalno
bojali su se pra-srba :D
nidje veze teorija... sta je onda sa dinosaurisima mesozderima tipa T-rex sa prednjim sitnim udovima, sta su skakutali u vodi?? rep je sluzio zbog balansa, a ne zbog kormilarenja!
I zečevi su nekad leteli, za to su im nekad služila velika uha. Nakon šta je kupus prestao rasti u zraku onda su se i oni nastanili na tlo i evolucijom zaboravili letiti.
Imao sam onakav poster. xD
Čega su se onda sisari bojali na kopnu, jer teorija kaže da su tek poslije nestanka dinosaurusa sisari počeli dobijati na veličini...
Sta nam sve nece podmetnuti da nas skrenu sa religije. Sve same lazi i prevare, cuj dinosaurusi .... samo vi vjerujte.
Koja glupost,pa kako su se kretali pod ili po vodi, po ovoj teoriji i ptice koji su inace direktni potomci dinosaura su vodene zivotinje, isto kao i kenguri
A gdje su sada VLASCINE(CIGANI) da pljuvaju po teoretisanju ili istrazivanju, kad nije Samir u pitanju, ili Genetsko istrazivanje koje se ne svidja srbima jer znaju da su polu cigani polu turci, bez trece opcije, i koje dokazuje da su Bosanci dalji od Srba nego Norvezani od Kineza po Etno Genetici.
pa ima logike kad je rep u pitanju