Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva fascinantna tema kojoj je klix posvetio svega nekolike rečenice. Dovoljno za razvijanje etničke jufke za pitu od govneta... E pa, dobar tek želim!
tesko da se ovako dokucuju najveca pitanja covjecanstva. nacin na koji oni pristupaju pitanju je vec upotrebljen ... To da li ces na komad pite na svom tanjiru gledati kao: ukusan komad pite ili skup povezanih i termicki obradjenih cestica psenice sa svim dodacima...ne mjenja cinjenicu da je ispred tebe samo pita i nista vise i sve sto mu mozes uraditi, vec je probano..
ako malo realnije gledamo,vidjećemo da pite gotovo i nema..99% pite je u stvari...prazan prostor,ništa. Šta je sad ništa?
lupetaju samo bezveze
Prazan rostor je Bakir a prolazno Vrijeme je Radončić. Crna rupa je Dodik a Supernova Čović. Sve skupa čini dimenziju u kojoj zdrav tazum pada u vodu.
Fuck off !
A možda su u kukuruzima!
Budala sa idejom je budala sve dok se ta ideja ne dokaže.... #rekojedanlikštojedokazaoideju
imam jedno pitanje za vjernike svih vjera i naucnike svih nauka. posto je vjera i nauka se slazu da je covjek nasto o zemlje a negdje se navodi ilovace. pa jel onda 95 posto zemlje od govana ,posto su 95 posto ljudi govna i obicne neznalice. koji jedni drugima bi uzeli posljedni komad hljeba iz usta.
čuj nauka i religija se slažu da je čovjek nastao od zemlje. šljivotressu nije ni tebi lahko.
iskreno teorija koja je slicna sa ostalim teorijama u ovom podrucju zajedno sa teorijom struna je samo filozofski eksperiment poredanih cinjenica koje nisu ni 10 posto istrazene tako da uz duzno postovanje umovima fizike
https://www.youtube.com/watch?v=BnmrFrUkBv0&list=PLVcnHoRTRAICKskPz6iz7tf9Um0BBiibd
mozda ovaj sere.. nije mozda, nego 100% kenja..