Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
skrenuo bih voz na zgradu vlade : D
Postavite dijete kao tu jednu osobu a vamo pet penzionera...
ako vec vidim taj voz, i ako vec vidim na kojoj tracnici je jednan covjke a na kojem ih je vise, povikao bih svima da se bace u stranu da ne stradaju.. a pitanje bil ubio,,bi u samoodbrani :D slatko bez razmisljanja..
Slobodno 200 politicara..i 1 smrtnik..odnosno pripadnik srednje ne postojece klase koja klizi ka siromastvu....pa da vidis sto bi Bosanci birali...JA JA...onda bi bilo neka bude bozijom voljom :D ne skreci ga Halileeee :D
ja bi otkačio vagone i poslao na onog jednog a ostalu petoricu bi s lokomotivom
Zavisi koliko se plati. Neko može za jednu osobu platiti više nego neko za ovih pet osoba. I profesionalni asasini su samo dio uslužne djelatnosti u cijeloj ekonomiji. Ne žele ništa kontra svijeta već zaradit svoju koricu hljeba kao i svi drugi, i rade ono u čemu su dobri, ono što znaju, i normalno cijena kao i svugdje igra najvažniju ulogu.
Zar nije najlakse povikati :Bjeeeeez te ljudi,ide voooooooz! Ko se ne makne onda mu je i mjesto gore..
umrle spamerske :)
Pitajte Mevlida! xD
ko im je krvi kad su glupi i hodaju po sinama :) ha ja..
... a ja bih ubio \"novinara\".....
A šta ako ovaj jedan pobjegne među onih pet?Nema druge nego za njim.
majmune,tebe treba ubiti!!!!
ne znam imal gluplje nauke od ove filozofije
nije pitanje šta bih ja, već šta bi VEĆINA BOSANACA - pobila bi pet, radije - ne zato što su ubilački raspoloženi ili što im nije stalo do života, ne mislim da ima ijedan narod koji je toliko krvoločan po predispozicijama, nego što im je zadnjih 20 godina bog popio pamet, pa bi sve prepustili njemu - a on bi pobio pet.
Čim vidiš ovako glupavu temu, odmah znaš da ćeš se u komentarima nasmijati pravo :D Bez balkanaca bi svijet stvarno bio dosadan! tinyurl.com/d7ky5ek
Sve zavisi tko odgovara na pitanje: Majka Tereza, ili Radovan i Franjo...