Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
crno nam se pise
Kazem ja, svijet je totalno otiso u k
ovo ce se kod nas masovno koristit
nek naprave ljepilo za ljepljene pizde da makar nevinu ozenim....
\"Bakterija \"BacillaFilla\" u kratkom periodu postaje čvrsta kao i beton, a dizajnirana je kako bi zgrade duže trajale.\" Sjo rečenice :)))
Opet se igraju sa bakterijama i virusima. Nedavno je bila vijest da su čini mi se Kinezi ,,proizveli\'\' bakteriju koja kupi tj.hrani se naftinim mrljama na moru. Sada ovi izmislili bakteriju koja lijepi ,,zidove\'\'. Dali se zapitaju šta ako usljed različitih promjena u atmosveri i zemlji dođe do nekontrolisanih situacija sa ovim bakterijama. Sve više mislim da se nauka počela okretati protiv a ne u korist čovjeka.
Nije to nista, dajte nam jos malo tema o AhmaduiNedzadu jer njih dva ce proizvoditi tako puno ljudi i tako ih pametno i produktivno organizirati da ce njima ljepiti pukotine na zidu,..