Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plata redovna svaki dan !!!
ako je nasele bisanci oni ce uvesti zakon da se plata dijeli jednom u 10 godina i to 200 KM, jer gore drzava ne uzima porez pa bi se sa minimalnom platom okuražili. :)))
@jocker10 A regres svake sedmice
znači da naš prosječan 20to godišnjak tamo ima 811 godina
dobro racunas !!!
Onda bi Dino Merlin tamo dobro zarađivao, svako 9 dana doček Nove godine!?
lete godine ...
Kako je vrijeme relativno i kako je ljudska rasa otišla u krivom smjeru.
@Truth.....bjezi spasavaj se a za druge ne osvrci se , djelujes mi kao neka stranacka osoba,lijep ti zivot pa ti zao da nestanes ;)
Koju bi samo lovu tu Dino Merlin digao. Nova godina svakih 9 dana
Haahha dobar!!!
A treba sacekat da se vidi kako ce ove proc!!!
nije to nista kod nas u Bosni dan ko godina
Uu sto bi bilo dobro zivjet na ovoj planeti hehehe. Znaci godina traje 9 dana, pa to ide ovako: svaki 9-ti dan pijes slavis novu godinu, mahmuras dan posle tog i ostane ti opet 8 dana za slavlje nove. Heeeeej pa miline, ma nema odo odma kredit dici da spremim pare za kartu ako naprave kakvu letjelicu za ovu planetu.
i haj ti sad skini voljenoj zvijezde s neba. dok ja dođem, ona nestala. a poslije će bit; te mogo si, te ne voliš me, te jel ja rekoh da se ranije krene, te kojoj si je namijenio... ne bi im vala ni tiiito ugodio
nikada ugoditi
@mirrorce. a jel' ikada moglo?
pa sta je bitno je li se na njoj moze ili ne moze zivjeti... sudnji dan niko izbjeci nece.
zasto onda ne prestanes raditi sta radis.. i jednostavno pustis da umres?
ovaj zivot se zivi najmoralnije sto moze, fizika je ta koja je trenutno zatupljena i ne moze dati odgovore na neka pitanja na koja nam religija daje i zato mi vjerujemo da definitivno ljudi nece izbjeci ono sto je neminovno da ce se dogoditi al moraju ovdje obnasati funkciju koja im je dodijeljena najbolje sto mogu.
"Tako Mi neba punog pažljivo sazdanih zvjezdanih orbita!" (Az-Zariyat)