Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemaju oni pojma..
Sve velike sile znaju godinama prije, mi smo samo ovce koje zamajavaju nekim pandemijama i koje kao zamorce testiraju i vrse eksperimente sa injrkcijama, lijekovima, uzimaju gen.materijale.. bore se za resurse i sve velike sile salju satlove u svemir, osnivaju space force, i rodove vojske kao ameri, zasto ... istina se krije od ljudi ..
Nevjerovatno...cijelo vrijeme citam sa ciljem da skontam sta je egzoplaneta i vidim gomilu nekih objasnjenja ali nigdje bitnog za ovu temu.
@kick.ass bilo koja planeta van Sunčevog sistema. Ove naše su endoplanete
Pošto plac sa malo bašte ?
Pozdravljam Vas sve skupa odatle!!
Kad sam ja to znao pričao mi jedan kolega srbin da je njegov čukunčukun đed došao otuda
Mozemo pogoditi velicini, mozda i masu, ali veze nemamo u sastavu te planete, a kako sad razumijemo fiziku nikad vjerovatno necemo ni saznati... Voyageru 1 koji vec putuje vise od 40 godina treba jos nekih 17 hiljada godina da prodje jednu svjetlosnu godinu, a ova zvijezda i planeta su udaljeni 4.2 svjetlosne godine. Daleko smo mi od toga..
Sto se dzaba maltretiraju , fino neka pitaju stvoritelje svemira sta ima tamo , jednostavno i efikasno a ne trositi pare na gluposti , znaci neka pitaju nebeski narod
Nisu stvoritelji nego Stvoritelj. Dva covjeka kucu pravi pa naprave nered, ne mogu se dogovoriti. Zamisli na sta bi onda licio svemir da imaju 'stvoritelji'. Stvoritelj je daleko iznad prostora i vremena i svega stvorenog. Cisto ko suza za shvatiti.
sve to stoji ali nikakve koristi